Oheň a led
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=Ph4iRRuu0UE&feature=related
jsi oheň i led
spálené dlaně
a v očích odraz plamenů
nezapomenu
jak padalo slunce
vločkami sněhu
zima je dávno pryč
uvěřit je těžké
oči upřu do zrcadla
brada mi spadla
vidím, jak čas trhá
cílovou pásku
a co dál?
štafetový běh
natahuji ruku
srdce se vzpírá
no tak buď zticha
už mě nech
měsíc nad hladinou
a sny si plynou
kamenní andělé
a sváteční neděle
květina s ustřiženým květem
život daný dětem
cesty nad oblaka
v ukradnutých chvílích
pokorné návraty
k těm, co ještě zbyli
cesta je prach
a v ní ty
oheň a led
možná ještě
naposled
Přečteno 300x
Tipy 12
Poslední tipující: Mraveneček, vodnař, Psavec, Raduzk, Štěpina G, janewe, labuť, Vlk v rouše
Komentáře (2)
Komentujících (1)