Děti náladových ulic
Opilé myšlenky
mi vymlátily hospodu
kdo je sem vůbec zval?!
Hospodskýmu to naštěstí
ještě trochu myslí
přivolává rozumovou ochranku
ta zasahuje
možná pravomoce
přesahuje
sčítá škody
Opakování vylezlo
ze zatuchlých šablon
já to opravdu nechtěl
přesto ho přivádím na svět
jako nechtěné dítě
takový je život
říkám si
a hned bych si dal
pět let natvrdo
Támhle
přes skládku smutku
pochodují mé činy
ozbrojené a nebezpečné
jsem jediný
kdo se jim musí postavit
Přečteno 282x
Tipy 14
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, WAYWARD, Levandule, Aťan, Churry, Marfuša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (5)