Zbloudilec po hvězdách třeba není,
možná jen náhodně vybere si cíl.
Možná jen dává impuls k pohlazení,
nebo snad trošku naznačil...
04.06.2008 15:24:00 | Šerpík 1
..měl se vrátit
doba byla stanovena přesně,
na hodiny, na minuty
pak bylo něco jinak
a dráha se změnila
na cestu do vesmíru,
cestu, na níž dojde palivo
voda, kyslík
i chuť k životu,
zůstane jen vesmírný tulák
s odrazy záření cizich hvězd
sledovaný obřími teleskopy
***
Jiří s.
04.06.2008 07:40:00 | j.c.
...nojo není nad pozemské milování ...to vesmírné je jen samá teorie/relativní/ ...a proto nuda ...
04.06.2008 00:22:00 | WhiteSkull
...prošel se mlčky zbloudilec Tvými básněmi, rozlily se mu co by hvězdy po nebi... :-)
03.06.2008 23:05:00 | Lota
. . . napříč říší Tamerlánovou . . . šla v opáncích z květů savany a kousků lýka . . . hůl rozlomenou ve dví
. . . tornu s plackou a trochou vody . . .aby jí ráno všechno pokropila . . .
03.06.2008 22:38:00 | rolon