Kašpárek v depresi
Smích mu zhasl dříve
než rozchechtal se v uších
hřbet už neohýbá k zemi do kotrmelců
pohasínají světla v sále
a špičky jeho mokasínek nezvoní
kde …
s mafií ticha kotví
krize středního věku
a v rolničkách klinká
deprese pantomim
jako existující oblast prázdnoty
………………………………
Kašpárkovo
memento mori
co nepřiznal sobě
Přečteno 309x
Tipy 25
Poslední tipující: Aťan, Bíša, JardaCH, labuť, isisleo, prostějanek, mamina, Psavec, jedam, Levandule, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)