To pivo má říz,
já jen trochu jsem si líz'
a chtěl jsem napsat trochu líně
vzkaz a úsměv a odvahu!
Komu?
No přece mamině...
05.06.2008 00:52:00 | G.P.
Nelásky čas a neříz piva
slibů hlas, co nezazpívá
tenký klas na tenkém stvolu
cesty zpět, cesty dolů
odvrácená slunce tvář,
přítel nebo přítel- lhář
***
Jiří senior
04.06.2008 22:03:00 | j.c.
...zrovna dnes jsem pila pivo co mělo říz...jestli ono to přeci jen nebude všechno trošku jinak...tedy ku Tvému dobru pochopitelně :-)
04.06.2008 20:39:00 | Lota