Neznámá
Anotace: Každý ji zná, ale občas na ni zapomínáme....
A slunce hřeje a svítí a pálí,
a já ji vidím i přesto v dáli.
Malá postava se ke mně blíží,
co chce mi říct, tak co jí tíží.
A tak stojím a čekám na ní,
nevím, neznám, nemám zdání.
Kdo to je a odkud přichází,
jestli je šťastná nebo v nesnázích.
*
Je neznámá, neznámá,
tajemství v sobě má.
Je neznámá, neznámá,
přesto v nás vítaná.
*
Když stojí přede mnou, dech se tají,
čekám na to, až se mi odhalí.
Místo toho pohladí mě po tváři,
zašeptá:"Jsem tu, když se nedaří."
Zeptala jsem se na její jméno,
to mi však nebylo prozrazeno.
Řekla, že snad není výstřední,
vždyť umírá prý poslední….
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: sondulacek, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, mamina
Komentáře (1)
Komentujících (1)