To v politice, tam si nemají co zničit, protože ti jsou do posledního bez výjimky bezpáteřní... a jestli ztloustnou njaký to kilčo v úřadu, tak budou aspoň prostorově zajímavější ;-)
Cením si Tvých názorů v básni, jsou naprosto výstižné.
05.06.2008 14:44:00 | Jasmin de Paris
Makání ve fabrice znamená svým způsobem obrovskej kus pokornýho hrdinství...
05.06.2008 14:35:00 | 6thSun
Větší kravinu jsem nečetla
05.06.2008 14:02:00 | Ewineccka