Když nemáš lupení
Anotace: --- potkáváte je, možná jim i něco dáte ---
až zítra zase rožnou
a taky zapnou zvuk
opustím plochu ložnou
na chleba máznu tuk
do hrnku cvrknu trochu chlóru
a vybělím si chrup
stoupnu si směle do pozóru
jak v zrcadle ten hňup
s rádiem v ruce rozpažím
pak ještě dvacetkrát
igelit fixnu závažím
a půjdu prodat drát
a taky poklop od kanálu
a starý topení
těžko být hvězda seriálů
když nemáš lupení
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)