Tajnosť
Pocity skladám do obálky,
ako list čo nikdy nepošlem.
Zalepiť, zahodiť,
viac sa za seba neobzriem..
Po špičkách šliapem po kúskoch duši.
Ten čo to vedieť má,to vôbec ani nevytuší...
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, hanele m., blue, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)