V E S E L O
Anotace: ...pokračování SMUTNO...dovolal jsem se.
Už jsem se dovolal
byl to však omyl
něco tam šeptalo
já koktal,
...debil
najednou rozumím
že "co?", přijít?
Na kafe kafíčko
že svítí sluníčko,
Mácha prý zpívá
ona však zývá.
Tak jsem si napsal
tu novou adresu
hned vedle,
kousek od notesu
...a kráčím k ní.
Za pasem lahvinku
rudého vína
býčí krev sama
ve mně se vzpíná
...toužení.
Potichu zazvoním
jen chvíli
čekám,
ach
jaká hrůza,
přišla mi otevřít
prsatá čůza!
Víno hned vypila
mi řekla dědku
potom se převrhla,
přes pohovku
...spí.
Já si tu sedím sám,
básničku smolím,
hned jak mi odemkne
do schránky hodím,
pošlu (pro) na Liter.
Přečteno 301x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Castiza, Čarokrásná dívka od vedle, Elena Suchomel, monterka, cevert, Aťan, Ria, Belmon, Caracol, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)