Anotace: ...mi u toho htál :)
Hlavně ne přetvářku...mně zase postupem času došlo, že svět má všechno co potřebuje - dobré i zlé, a že víc ani není potřeba. Musí být ve všem rovnováha, jinak to nemůže fungovat. Takže každý člověk, jakýkoliv - vědec, student, ale i třeba zločinec - má svojí roli...i když je to zlé (vrazi, postižení lidé), také tu musí být! Abychom si uvědomili jakou cenu má život, zdraví,...
07.06.2008 13:32:00 | Chancer
Možná by nebylo od věci nebýt zamilovaná, ale chovat se, že zamilovaná seš?:)
07.06.2008 13:14:00 | Grafomanická MIA