Anotace: ...bylo horko, a tak větrali, během zkoušky na večerní koncert, vánek od řeky a panoráma Hradu...tenhle pátek jsem obědvala hudbu...
Nemám k tomu co říct, je úžasná. To je to zastavení. A proč já jen skáču, furt, až do tý doby, než mi puchejře na nohách prasknou. Pak bečím. No a prej, že chlapi nepláčou...1***
09.06.2008 19:57:00 | cevert
. . . vím . . . něco podobného jsem sám zažil a je to nezapomenutelný zážitek z Hradce nad Moravicí.Uprostřed parku nás objala hudba . . . byli jsme tehdy spolu se ženou a ve stráni nad zámkem jsme se znovu narodili . . . Tys to popsala přesně . . . neznám úchvatnější přepadení,jako být přepaden hudbou . . . krásné čtení se kterým ožívá vzpomínka na krásu - blahopřeji. . . !
08.06.2008 08:51:00 | rolon
Dobrý nápad jak zabít pátek ;-)
07.06.2008 13:35:00 | Chancer