Pomocníci
Anotace: Prolémy osamělého muže.
Na padesát pomocníků doma mám,
všechno ale každodenně dělám sám.
Zapnout, vypnout, vytáhnout a pověsit,
netěší mě ani zcela nový byt.
Přinést nákup, uklidit a vyžehlit,
nezapomnět na rybičky a odpadky vyhodit,
zalét kvítka, vyluxovat, uvařit,
pak se možná na chviličku posadit.
Myčka, pračka, mikrovlnka,
jsou OK,
ale dobrá hospodyňka
nikde na prodej.
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: igniss, Churry, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)