noname
Anotace: identifikace příčiny nespokojenosti, nebo tak něco..asi vám to nic neřekne ...sorry
už mi toho moc nezbývá
u že je to za pár
starost za starostí přibývá
naděje se mění ve zmar
je to dvacet, nebo vlastně devatenáct let
bylo toho moc snad až příliž
stává se, že chceš čas vrátit zpět
ale marně se snažíš
jako by to bylo včera
co jsem si sám sebe uvědomil
už vím co je to nevěra
lituji, že jsem mnoho věcí pochopil
Závidím dětem jejich nevinnost
jejich touhy a sny
Ach jak krutá je pak dospělost
když začnete sčítat svoje dny
Ty oči dětské průzračné
Které mnohé nevidí
tak lesklé tak zázračné
Když upřímně se zahledí
To chybí mi u dospělých
Upřímnost bez předsudků a lží
Když po nocích probdělích
se muž a žena vedle sebe probudí
.
.
.
Komentáře (0)