Procházka nedělním ránem
Prošla jsem mlčky
mezi ploty,
meduňka voněla
na ty mé hroty..
Nevěřím v poklid
nedělních rán.
Do kraje bouří,
na nebi svár.
A cesta polní
kamínky stlaná,
každý krok zvolní
když bolí ho hlava.
Srdce se svírá
až dýchat se nedá.
Nad lesy mraky
a vítr se zvedá.
Přečteno 481x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, vodnař, Iva Borecká, WhiteSkull, Belmon
Komentáře (1)
Komentujících (1)