S chutí léta
Anotace: přeji dobrou chuť ;-)
Ústy se mne dotýkáš
cítíš jak je chladím
kapku rosy otíráš
vůní svou tě svádím
neodoláš ochutnat
zakousneš se jemně
v ústech necháš rozplývat
šťávu čerstvou ze mě
potichu vychutnáváš
jaká je to lahoda
pomalu mne polykáš
já byla sladká
....
Jahoda
Přečteno 622x
Tipy 19
Poslední tipující: Eru Alonnar, Elena Suchomel, s.e.n, Iva Borecká, Marfuša, Severka, vodnař, Psavec, Jiparo, Aťan, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)