Měsíc
Anotace: "Ano, zase měsíc", říkáš si....ale tuto noc je jiný než včerejší, všiml sis?
Měsíc jak voják v zaprášené krčmě
zvedá bledou číši a vzdává hold.
Do křiku krve bitev
již dávno promarněných nocí
šeptá
a roní slzy
na vyzáblou tvář poety,
jenž oněměl vlastními slovy,
jelikož si uvědomil,
jak málo jimi dokáže vyjádřit.
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiparo, saddova, hostmen, Lady Carmila, Churry, DodgerKT
Komentáře (2)
Komentujících (2)