Anotace: nevím....
ty rymy mi prijdou az moc jednoduche, pohraj si s tou basni vic...hned to dostane jiny rozmer...
11.06.2008 10:34:00 | saddova
Je to fajn napsané, ale neodpusím si jednu blbou chytrost. :-) Dokud si budeš o sobě myslet, že jsi slizká, buďto lásku těžko najdeš, anebo ji najdeš taky slizkou (tvrdí pět odborníků ze čtyř). Držím palce.
11.06.2008 10:22:00 | Aťan
To jsi napsala moc pěkně. Nemohu jinak než-li s tvým komentářem souhlasit, Levandule
11.06.2008 09:01:00 | SZN
Jen s jednou věcí z básně mohu pomoci - vím, fakt vím, že se v životě zásadně jedná o lásku, a nemyslím tím jen tu partnerskou, ale agapé, lásku bezpodmínečnou, lásku mezi lidmi. To je jediný smysl člověčenství.
11.06.2008 08:06:00 | Levandule