Anotace: O naději, která mě popohání pořád vpřed....
A k čemu mi je, že zítra bude líp, když vždycky, když se ráno probudím je dnes?
jinak básnička pěkná- mám depku:)
18.06.2008 21:37:00 | CHoKoLaTeKiss
Ty rytmy... Každý ňák začínal, ne? Krom toho, v předchozích básních byly v pořádku. Podle mého názoru to nie je špatné. (A vy, sl. Luci..., vítejte.:)
11.06.2008 22:31:00 | J.U. Ray