Anotace: ..........vypůjčený název ...vím...
Jste z rosy vlahý letní déšť,po kterém nově všechno rozkvétá. . . . jen se okolo sebe důkladně rozhlédni a podívej . . .
13.06.2008 10:49:00 | rolon
Už prostě nejsme žádný ranní rosy....Takhle jsi to chtěla říct...?:))Líbí se mi! -S-
13.06.2008 10:02:00 | Skywalker
Taky mám rád miniatury... vždyť i já sám se o ně snažím :) Hezká, líbí se mi.
12.06.2008 22:39:00 | Ctěný pán
myslím, že kdyby byla o verš delší, neprospělo by jí to. Krátké básně jsou fajn, když toho dokáží říct hodně a to tvoje vpodstatě dokázala, ale pro mě mistry v krátkých básních zůstávají japonci. =O)
12.06.2008 19:50:00 | Elvien