Příteli...
Přijde-li den, kdy oznámíš mi,
že život už cenu pro Tebe nemá,
odpovím Ti - "neblázni",
nebo budu bláznit s Tebou.
---
Přijde-li den, kdy budeš se cítit sám,
bez sebe, bez přátel, bez naděje,
odpovím Ti - "postrádám Tě"
bude líp.
---
Přijde-li problém, který nemá řešení,
věř v to, že společně,
vyřešíme vše bez rozmýšlení,
i když naděje v nás není.
---
Přijde-li láska, jenž obklopuje Tě,
čekej mou podporu,
i když vědět budu, že už to nebude jako dřív,
přeji Ti lásku, hlasitý smích.
---
Přijde-li období, kdy nebudeme mít si co říct,
budeme mlčet a pohledem si vyprávět,
zážitky, starosti, vzpomínky,
jenž potkaly nás prozatím.
---
Přijde-li jednoho dne zpráva,
že přítel dívá se na mne z nebe,
odpovím Ti s hlavou k nebi vztyčenou - "Mám ráda Tebe"
Tím vzkazem rozzáří se hvězdy, zas jasné bude nebe.
---
***Bez rozmýšlení,
***neváhavě,
***odpovědět Tobě,
***na cokoliv příteli.
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: Isobel, Lenullinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)