Zrcadlo
Anotace: Taková rýmovačka, složená za chvilku... :o) Holky, já myslim, že mi dáte za pravdu...
Špatně se oblíkám,
z kůže se nesvlíkám.
Prej nejsem žádoucí,
sem panna tonoucí.
Tlustý nohy mám,
chlapům se vysmívám.
Boky nevýrazný,
adolescent průkazný.
Nemám štíhlý pas,
měla bych cvičit zas a zas?
Piercing v pupíku,
co to máš ve zvyku?
Podprda béčková,
tak kdo mě líp vychová?
Dlouhý hnědý vlasy,
nejlepší čich na trapasy.
Nos mám jako skobu,
zapomeň na zlobu.
Pusu od ucha k uchu,
hledej mě po sluchu.
Mám syrovej smích,
tóny, topíš se v nich.
Slovník vytříbenej,
snad nejsi unavenej.
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)