Anotace: ano, opravdu, znovu publikuju pouhých 17 slabik
chjo, musíme naučit kokříka počítat slabiky až se nám vrátí :o)
ahoj zvyřádko!
17.07.2008 00:38:00 | hanele m.
jsem asi líná na vzkazy, ale zvýře.. Po té tvojí promluvě na profilu.. Dobře, že jste tak malý, zvýřeno literní. Malý tělo velikí duch značí...:))
07.07.2008 17:10:00 | prostě Zuzana
Asociuje mi to teplou červnovou noc, spaní pod širákem a klidné noční ticho. Povedlo ses, zvýře.
28.06.2008 11:28:00 | prostě Zuzana
jen 17 slabik a jak to může být nádherné.. je až neuvěřitelé, co tolik málo dohromady slov dokáže vytvořit..
22.06.2008 13:19:00 | Emily Winnacott