Anotace: reflexivní básnička, spíš má zachytit atmosféru; není to nic náročného
pekny volny vers, libi se mi , je to opet lehoucke, nechapu proc ses tem basnim branila, mas skvele moznosti, cetla sem tvou vizitku, tak ocekavam skvele slovni obraty, kdyz mas v lasce cestinu a zatim jsem uzasla, jak si se slovy hrajes, uvidime jak dal, tesim se :)
17.06.2008 20:50:00 | saddova
Podle nicku říkám si - kluk, ...a vyklubala se z tebe chytrá maturantka. :-) Vítám tě tu, ať se ti na Literu líbí...
17.06.2008 20:29:00 | Aťan