žaluzie
Anotace: prosvětlený pruh přechodné malancholie.
Dívám se na žaluzie
Líbán múzou ironie
Z venku světlo pruhy kreslí
Jak pro chodce přechod zdám se
Šlapou po mně ptám se jestli
Zda-li vůbec smím já ptát se
Odpověď však nedostávám
Zvolna stydne ranní káva
Vůně tvoří křivé stíny
Mění se jak paragrafy
Chtěl bych býti také jiný
Utápím svůj hrnek v kafi
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, jiljovský, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)