Hvězdy zanikají a zase vznikají nové - z vesmírného prachu. Působivé, že? :-) Člověk je také jenom prach...a už jsme u toho! Tady je naše společná věc s hvězdami. Máme k nim tedy blízko a přece jsou tak vzdálené!
20.06.2008 20:42:00 | Chancer
" Svítí hvězdy proto, aby si každý mohl najít tu svou? "
Básenka je vážně hezká, pěkně se mi četla!
20.06.2008 15:21:00 | Ewineccka
Ty jo ,musela jsem se kouknout jestli jsem místo písmenek "nepověsila " nějakou fotku.
Ale nepověsila a myslím si že to není jen o jednom človíčku.Je to o člověku ..o lidech..o životě..Je spousta lidí kolem nás..kteří ..no zkrátka podobných..
A jako v každé básni si ten kdo ji čte..dosadí to své...
Zkrátka.. možná to tak je a možná není.....
Děkuji všichni,že jste se zastavili :o)
19.06.2008 20:34:00 | Nút
Koukám, že všichni víme...
Raději k těm hvězdám... zhasínají... a nové se rodí... Doufejme, že ty nové... budou mít v očích jen jiskřičky šťastných úsměvů :-)
18.06.2008 19:36:00 | Levandule
M oc se ti povedla, jen co je pravda, ale já si myslím, že nemůže vyhasnout hvězda, která vlastně nikdy nezářila. Možná byla jen výplodem chorobné fantazie.
18.06.2008 08:59:00 | kačice