Neboj se smrti
Neboj se smrti, krásky spící.
Neboj se smrti, vždy ví co říci.
Neboj se smrti, ona tě pohladí.
Neboj se smrti, zlé jizvy zahladí.
Neboj se smrti, té vznešené dámy.
Neboj se smrti, příjemně mámí.
Neboj se smrti, nebohá dušičko.
Neboj se smrti, jen přistup maličko.
Neboj se smrti a přistup blíže.
Neboj se smrti, netrestá kříže.
Neboj se smrti a přetrhni nitě.
Neboj se smrti, ať vezme si tě.
Neboj se smrti, s hlavou do oprátky.
Neboj se smrti, život je tak krátký.
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: elfkan, monterka, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)