To víš že jo, vymaluj! S tapetami jsou potíže...nedávno jsme doma zrovna taky malovali ;-) A proč riskovat, že?
19.06.2008 19:36:00 | Chancer
Tyhle tapety znám...pila jsem je se sunarem...
Ještě dneska je mi zle, když je vidím na zdi.
Máš pravdu - vybílit vápnem, a je to!
19.06.2008 15:31:00 | spare
Někdy zkus bramborová razítka :-) Nebo razítka z dlaní... ;-) Také mají své kouzlo...
(dnes jsem trochu přepadla Tvůj blog :-D)
19.06.2008 14:52:00 | Levandule
Udělal´s dobře, já to lepidlo použila a teď se můžu uhonit. Zasloužilá "o)
19.06.2008 13:19:00 | Churry