Srdce
Srdce v kapce krve,
nepoznals to prve.
Srdce v kapce vody,
myslíš na rozchody.
Srdce v kapce bláta
žalostná to ztráta.
Srdce v prázdné duši,
nikdy nezabuší.
Srdce ve dvou dlaních,
Nezůstalo na nich.
Srdce jako z ledu,
žíti nedovedu.
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Meriel, Anejet, igniss, elfkan
Komentáře (2)
Komentujících (2)