Pro tuto chvíli
Pro tuto chvíli jsem ochoten žít,
zvládnu vlak holýma rukama zastavit.
Tato chvíle má v sobě cosi,
nevím sám, kde jsem, kde jsi?
Kouzlo okamžiku mi bere dech,
jsem jak pírko na křídlech,
jenž vlaje po směru toku událostí,
vítr je souboj s krutou přítomností.
Však v tento moment je vše opačně,
chvíle probíhá obvykle – příznačně.
Začíná se znova, znova žít,
tu chvíli budeme b srdcích mít.
Kvůli té chvíli budeme stále bdít,
a na kraj světa lehce jít.
Za tuto obdivuhodnou chviličku,
vymění kdokoliv i svoji dušičku.
Chci zastavit čas a prožívat to zas,
chytit příležitost za pas ještě jednou raz.
Komentáře (0)