Anotace: Někdy si děláme z podvědomí sami smetiště. Jen jeho úklidem si můžeme pomoci.
odkazuji se (mohu-li) na tvora "katpok", vzal mi to z kláves... jinak: dobře psáno, ani na mžik jsem si od toho neodlepil čumák a roloval a roloval... až už to najednou nešlo
24.06.2008 22:53:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Jo, Hannazko... u mně nejde o to, že bych někdy ve svém životě utrácela víc, než vydělám. Šlo jen o určitou dobu podnikání, kdy mi dodavatelé dávali třeba i do komise zboží - originály obrazů, keramiky, skla... Nájem byl příliš vysoký, tržby nízké... a než se z toho člověk vyvlíkne, všechno řádně ukončí... je v tom po uši...
A to, co mně dodnes od těchto dodavatelů obklopuje, je řádně zaplaceno... jenže z té doby, kdy jsem neměla ani na rohlík... stále dlužím...
Roky utíkají a já stále dávám přednost dětem, řeším současné problémy, protože stále nějaké přibývaly... Stěží to zvládám i nyní, ale minulost nemám uzavřenou, a to mně tíží...
20.06.2008 12:21:00 | Levandule
jééééé!!! :o) Já jsem napsala obježivo jako od slova ježek... ale to asi špaténka, co? :o))
20.06.2008 12:03:00 | Hannazka
Ach Levandulko! ani netušíš, jak MOC Ti rozumím... Není v mé moci řešit pozemské věci... nebo: na dluhy umírám...
Jsem bohém, básník a blázen! Jak mám řešit svoje dluhy? Jak? Pracuju, ale vydělávám málo na to, co utratím a na splácení dluhů už nezbývá. Tisícovka sem, dvatisíce tam a ...
Aaaaale, nakonec i v ústavě je řečeno že peníze jsou obježivo a jejich zadržování je trestné - a já, promiň mi, bych se opravdu nerada dostala do rozporu se zákonem!
_________
Robůtci píšou NYL - ten všechno smyl :o)
20.06.2008 12:01:00 | Hannazka