Dívka
Anotace: jemná dívka v zákoutí.......bez lásky
DÍVKA
Byla jemná,něžná to dívka
z královského rodu.(možná se i podobala Bohu......kdo ví)
Ráda psala milostná slovíčka
a posílala je daleko,daleko za moře
u posovodů.
Bála se však milostného vztahu
v jednom domě a snažila se psáti
spíše skromně.
Slova se jí však rozutekla po
jazyku a z milostných slovíček,
vznikl spíše základ na atletiku.
Unikli provazce dlouhých let,
ale vdát se nechtěla.......,
proto vyhnána byla ze zámku a
tiše (bez lásky) v koutě zemřela...
To bylo dost velké varování pro ´´moc
rychlou lásku´´,proto radši budu dále snít...
bez závazků..
(Třeba se pak bude o mne psát a já budu zase moci....milovat)...
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: fuu, SZN
Komentáře (1)
Komentujících (1)