Anotace: Nenechte se mýlit - není jen o hvězdách. První báseň po sakra dlouhé době.
v prve chvili jsem si myslela, ze je to basen vazana...ale pak me to usvedcilo z opaku...je-li to volny vers, tak bych zmenila formu...
20.09.2008 20:06:00 | saddova
Nejen o hvězdách? Konec lásky? Ale na to je to trošku možná až moc bez citu, nadlehčený jakoby jen konstatování jako by se tě to netýkalo... Takže konejšení někoho jiného, kdo pláče nad ztrátou svého milovaného? Neplač, tak to někdy je, hvězdy zhasínají... :-) Pěkná myšlenka.
20.08.2008 18:23:00 | Kethrin