Anotace: Nevím přesně, kde se vzal námět, ale je o probuzení, o naději. Jaro přišlo do údolí...
Pro mne trefa do černého se vším všudy! Procítěná a silná báseň! Krásné!!!
25.08.2008 17:07:00 | Hannazka
Musím souhlasit. První polovina se ti opravdu povedla, druhá je na mě příliš sladká a bohužel bez stylu. Chápu, že ve chvílích citové angažovanosti napíše člověk lecos, ale tohle opravdu nebyla trefa do černého.
24.08.2008 00:13:00 | Lisa.Ginmi
První polovina je moc dobrá, druhá ale vypadá jako by k ní moc nepatřila...
20.08.2008 18:17:00 | Kethrin