miluju slovenštinu, velmi se mi líbí tvá báseň, ale mám menší problém - nevím, co je to driek :o)
jakože dekolt? :) dík
06.07.2008 23:23:00 | Paralelní možnosti
ST! báječná básenka, krásné zpracované, fakt super a s těmi mobili ... perfektní! :o)) Mám úsměv na Tváři a to se hned tak někomu nepodaří!!!
26.06.2008 11:16:00 | NikitaNikaT.