Anotace: tady jsem!
Tvoja báse§ je výstižná, ale má úžasný zmysel...Normálne si začínam uvedomovať, že žijem:-)
26.06.2008 20:03:00 | Mišiačik
oslovilo mě to, a to tak, že velmi...dneska mám pocit jako, že ještě žiju...ano ještě žiju...ale snad již zítra budu mít opět pocit, že už zase žiju:-) ale jsem ráda i za ten dnešní pocit, je dobré to prostřídat...jednou v pekle, jednou v nebi...tak je to prostě dobré, to je rovnováha:-)
26.06.2008 17:45:00 | monterka