Jít za láskou za to stojí,
byť jsi po kolena v hnoji,
vždycky zbývá naděje,
že Tvá láska někde je!!!
(a jednou se usměje)
12.07.2008 11:20:00 | zzlatý
Ajaj, to se mi moc nezdá...radši bych zkusil štěstí a na nic bych nečekal ;-)
29.06.2008 20:35:00 | Chancer
to je krásná taktika....naděje už tiká, tiká...a za chvíli vybuchne jako časovaná bomba...a v ní třebas Tonda...:-)
anebo samozřejmě taky něco úplně jiného...
28.06.2008 10:50:00 | monterka