nech ťa ziabne
Nech ťa ziabne...
Chlad, keď
Otváram knihu
A drzo vytrhujem stránky...
Nech ťa ziabne
Svet, čo poskladal si mi do obálky
A poslal na zlú adresu.
A moja slza...
Možno sa nezdá,
Že som jej príčina.
Možno to len
Pochabé šťastie
Ma drzo preklína
Možno iba spletiem si slová
Keď zase zajtra zdolám
Všetko, čo ponúkol čas.
( podstrčil mi rolu,
Herečky, čo znovu
Umučí sa sebecky.)
/Vraj leto bude verné/
Nechuť znie jemne...
A teba ziabne
( na dne)
Ta moja vôňa
kryštálová.
Přečteno 242x
Tipy 8
Poslední tipující: fialová, Iva Borecká, Franti
Komentáře (2)
Komentujících (2)