Černočernou tmou...
Anotace: ...prochází světlo...
Do tlupy hvězdiček
vkradl se měsíček
král nočních nebes
vesmírných tělem
zahřměl svým hlasem
pohrál si s časem
kometám vlasatým
odebral jas
každým dnem
o půl desátý
dělá to zas a zas...
*
**
*
***
*
****
*
*****
*
k ránu se odebrat
do země snů
kdo by to neměl rád
navzdory dnům
jenom ten měsíc
kavalír
spí ve dne navíc
jak
~
~~
~~~
~~~~
~~~
~~
~
netopýr.
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
Komentáře (4)
Komentujících (3)