Vlkodlak
Anotace: Každý máme prokletí....
Dnes je krásně temná noc
a ta má převelikou moc
pro vás je to jenom snění
ale u mě se tím všechno mění
stačí,když jen měsíc zazáří
hned mám bolest ve tváři
měsíc mi dá znamení
tělo mé se promění
promění se z říše lidí
kdopak z vás to vlastně vidí
že mám zase vlčí tělo
co spíš smrt by chtělo
a né žít v těch proměnách
ve všech vlčích ozvěnách
každou noc se takto ztrácím
a k ránu se z lesa vracím
vracím se tak každý den
tak už si mě ďáble vem
zbav mě toho prokletí
co už trvá staletí...
Přečteno 557x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
Komentáře (0)