Vlaky
Anotace: Co všechno vám chce život říct, když vám nechá ujet vlak??
Když ujede ti vlak,
tak rozpaž ruce
nenechej to tak-
tak leť-přece.
Když odchází ti láska,
neplakej
vždyť byla by to sázka
a život je divokej.
Když neseš svět jen na svých ramenou,
nevzlykej,
černé sny určitě pominou,
jen nezastav-utíkej.
Když nepřeje ti život,
otevři zraky,
uvidíš důvod,
proč stihnout ty vlaky.
A když ujede ti vlak... .
....
....
.
Přečteno 372x
Tipy 7
Poslední tipující: Sfinx, Caracol, Churry, Grafomanická MIA, Oťas, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)