Třešňová kombinace
Červené korále,
třešňové náušnice,
chladí mne na spáncích
ty malé uličnice.
Sedím si ve větvích,
pozoruju špačků let,
pecky střílím po tobě,
vylez si za mnou hned.
Pohodu cítím v koruně stromu,
třešňové chuti podléhám znovu.
Košíček třešní pro tebe mám,
sedneme si do trávy.
Pojď, nastav svou dlaň.
Přečteno 299x
Tipy 19
Poslední tipující: kejtyyy, Bíša, čertíček, Verena, monterka, Aťan, jerabina, Iva Borecká, Sandra_T, igniss, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)