léto
Anotace: je mi teplo a sedím v práci
takové teplo
jak kamení na těle
nesměle
koukám po okolí
tolika kůže na odiv
jde vesele
podivné soukolí
z tolika lidí
se jen tak nevídí
a voda šplouchá
na dece se zavřenýma očima
ten šum koupališť
již od děství
v těch teplech
v těch časech prázdnin...
a dnes jak kamení na těle?
Přečteno 240x
Tipy 5
Poslední tipující: janewe, igniss, Květka Š., NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)