Čumím na komenty a nechápu ty kecky před tím,když si se obořil do komoušů..Ti byli horší,poněvač měli víc času a byli vítězové ve světové valce..paradoxy..Jinak paráda..
15.05.2009 15:07:00 | Sleepwalker
Jsi vážně dobrý, že si na tohle téma troufneš. Ani nevím, jetsli to sem mám psát - trošku černý humor - ale nedávno mě kamarádka uzemnila, když prohlásila: ,,Ty jdeš vlastně na tu Mengelovu univerzitu, že..." Ehm.
07.07.2008 16:52:00 | prostě Zuzana
Za obsah především musím lípnout ST. Jsem ráda, žes to takhle napsal!
04.07.2008 07:41:00 | Dota Slunská