no, nevím, jestli jsem to tím vylepšila...ale teď to snad je jasné, že jako nic nevím ;-) že mi šlo jen o ,,návštěvy" ...mám tě ráda, Sunny :-)
12.01.2007 14:35:00 | no
Výborná. Lepší než ta předchozí, i když i o ní platí to stejné, co Ti píšu tam. Tahle je srozumitelnější, a pro mě má i víc do sebe. Nicméně s podobným grafickým zpracováním se prostě nemůžu sladit. Musíš mi někdy vysvětlit, proč to děláš takhle. Moc by mě to zajímalo. A pokud mi tuhle báseň někdy připomeneš, tak Ti na ní něco ukážu.... Budeš koukat.
21.11.2005 21:42:00 | MATT