Cesta
Jdu krajinou co připomíná mi tvůj klín,
jdu krajinou a za mnou kráčí jen tvůj stín,
ten stín co provází mě na cestách
a co mi dává sílu snít ,
stín té dívky kvůli které mám chuť stále žít,
a tak jdu dál tou krajinou
co připomíná mi její tvář,
a na mé sny už není třeba snář ,
vždyť v mých očích každý umí číst ,
že všechno k nohám jí chci snýst...
Komentáře (0)