Je ráno
Je ráno...musím jít koupit chleba
Je ráno..každý má někoho, koho už nemá
na hlavu mi padá modré z nebe
probouzí se vikýře i domy zděné
probouzí se nové pocity
probouzí se vrány i termiti
probouzí se květy vůkol
a já stále píši domácí úkol,
který měl být odevzdán již 17. června,
ale co na tom, že prodleva je zřejmá?
Co na tom sejde, když do chrám vejdeš,
taky nepospícháš....:-)
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)