Anotace: J8 jsem to s klíčema vzdala, a a vyrobila jsem si vlastní zámek
Jen chodit, mít oči, uši, ústa a srdce dokořán...
08.07.2008 11:53:00 | Chancer
opět velmi zajímavá myšlenka! Toho člověka jednou najdeš, ale někdy je to dlouhé čekání...já ho možná našla až teď...i když vlastně je to celkem brzo:-)
08.07.2008 11:24:00 | monterka