byl to pitomec, člověče, jen se podívej, co za papíry vyfasovali ostatní... podle mě hrajem hodně hořkou komedii a očekává se, že se jí sami zasmějem... v závěrečné ovace moc nevěřim, snad budou alespoň titulky.
11.08.2008 20:51:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Mno těžko řéct, ať už to byl kdokoliv, zdá se, že to chce předělávku, úprávy ...
10.07.2008 13:44:00 | NikitaNikaT.