Anotace: Až budete v Praze, tak se tam potkáme:-) (http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Vojanovy_sady?uselang=cs)
Já tahle místa žeru :-) Potkáme se tam, věřím tomu a těším se na to ;-)
11.07.2008 20:39:00 | Chancer
...navzdory Tvé, jako vždy skvělé básni, mě měkké trávy sadů Prahy nelákají, snad jedině, kdybych si jako doprovod vzala saddovku :-)...
11.07.2008 00:31:00 | Lota
me tam nepotkas ( ono mozna lip)..no,ale kdybys potrebovala plasit uchyly, tak dej vedet, na to sem machr :)
10.07.2008 22:25:00 | saddova